Daag ons maar uit!
 
Acquisitie & reputatie
Copy voor acquisitie & reputatie

Zodat je doelgroep in actie komt

Wil je een overtuigend verkoopverhaal? Een sterke aanbestedingstekst, waarmee je 'uitstekend' scoort, in plaats van 'goed'? Of tekstproducties die jouw organisatie neertzetten als expert? Vigor & Zest zorgt ervoor. Wij verrassen je doelgroep, met de kracht van woorden.

Kracht van woorden

Ontdek samen met ons de kracht van het geschreven woord. Vigor & Zest weet: 'het gaat er niet om wat je zegt, maar wat je doelgroep begrijpt'.

Met deze visie schrijven we doeltreffende teksten voor meer sales, retentie en een sterke reptuatie. Weet je nog niet precies welke uitingen je het beste kunt inzetten? Daarover adviseren we je graag.

 

 

Vigor & Zest bedenkt en produceert

Je tekst snel en nauwkeurig laten redigeren? Op korte termijn je boodschap delen via de pers? Diverse communicatie-uitingen neerzetten? Of een feilloze uitwerking van je salescampagne?

Vigor & Zest staat in de doe-stand. Lees hieronder waar je ons zoal voor inschakelt. Of bekijk direct ons portfolio.

 

Aanbesteding/tender

Duidelijk, compleet en bondig. Dat zijn de teksten waarmee jij die aanbesteding (of: tender) binnensleept. Wij verdiepen ons in de vraag. Jij helpt ons met de inhoud. Wij schrijven de tekst. Jij wint de opdracht. Dát is samenwerken met Vigor & Zest.

Lees meer over hoe wij je helpen bij het schrijven (en winnen!) van je aanbesteding.

 

 

Whitepaper

In een whitepaper breng je alle informatie rondom één onderwerp samen. Op een overzichtelijke manier presenteer je de inhoud aan de lezer. Je laat ermee zien dat jij expert bent op dit gebied. De tekst is informerend, maar óók overtuigend. Het doel is dat de lezer na het lezen van jouw whitepaper in actie komt. Een whitepaper is bij uitstek geschikt om gratis aan te bieden in ruil voor contactgegevens.

Lees meer over het schrijven van een whitepaper. Of bekijk hier een voorbeeld van een whitepaper die wij maakten voor KPN.

 

 

Krachtige kennisartikelen

Met kennisartikelen help je jouw lezers met hun uitdagingen. Je laat de expertise van je organisatie zien. Met jouw input maken we er een krachtig, duidelijk kennisartikel van. Jij publiceert het artikel zelf als auteur. Je (potentiële) klanten zullen je dankbaar zijn.

 

Prikkelende blogs & nieuwsberichten

Is het laatste blog of nieuwsbericht op jouw website (meer dan) een jaar oud? Dan is het tijd om Vigor & Zest in te schakelen. Wij houden je website up-to-date met inhoud die ertoe doet. Alles wat jij hoeft te doen is ons iets vertellen over een relevant onderwerp. Wij werken jouw verhaal vervolgens voor je uit tot een goedlopend blog of nieuwsbericht.

Wil je vanuit jezelf als bestuurder schrijven? Ook hier is een blog- of nieuwsberichtenreeks uitermate geschikt voor. Zo werk je aan je persoonlijke PR én deel je jouw visie en ervaringen. Wij staan je (discreet) terzijde, uiteraard in nauw overleg met jou als auteur.

 

(Online) brochure of magazine

Verras je doelgroep met een in het oog springende brochure of (bedrijfs)magazine. Eentje die je organisatie, project of product uit- en toelicht. Met krachtige teksten, mooie afbeeldingen, duidelijke infographics en een ontwerp dat alles perfect samenbrengt. Verspreid hem online of deel hem uit als hard copy.

Wil je ander online of hard copy promotiemateriaal? Bijvoorbeeld een folder, flyer, banner of unieke kerstkaart? Ook dat regelen we voor je.

 

Nieuwsbrieven of mailings

Belangrijk nieuws of bijzondere acties? Wij brengen het onder woorden met een commerciële mailing. Concreet, begrijpelijk en pakkend. Afgestemd op iedere afzonderlijke doelgroep van je organisatie.

Wil je periodiek onder de aandacht blijven? Dan brengen we continuïteit met een nieuwsbrief die scherp op het netvlies van je klanten gebrand blijft staan.
 

 

Vertalingen en transcreation

Jouw nieuwe of bestaande website, blogs, nieuwsberichten, e-books, whitepapers en andere marketing copy meertalig verspreiden? Vigor & Zest is gespecialiseerd in transcreation van het Engels naar het Nederlands én andersom. Hierbij zorgen wij voor een kwalitatieve vertaling, die aansluit bij de taalcultuur van het land. 

Lees meer over transcreation.

 

Pakkende human interest stories

Met verhalen die positieve emoties losmaken, creëer je een sterke binding met je doelgroep. Vertel ons jouw onderwerp. Wij winnen er meer informatie over in. Bijvoorbeeld door iemand in jouw organisatie te interviewen. Het resultaat: een aansprekende human interest story die de aandacht van de lezer vasthoudt.

 

Sprankelende persberichten

Een goed onderwerp voor een persbericht. Deze uitsturen naar de juiste perscontacten. Of juist behoefte aan nieuwe onderwerpen en invalshoeken. Wat je vraag ook is, wij kunnen er wat mee. Wij schrijven jouw persberichten, versturen ze of inspireren je juist met nieuwe ideeën. Ook kun je bij ons terecht met het opstellen van je perslijsten.

 

Een nieuwe website

Start je een nieuw bedrijf? Een nieuw project? Of is simpelweg je huidige website aan vernieuwing toe? Vigor & Zest schrijft (SEO-geoptimaliseerde) webteksten die je doelgroep aanzetten tot actie. Hierbij hebben we scherp oog voor een optimale usability. Zo maken we van jouw website een mooi visitekaartje voor je organisatie. Eén die gebruiksvriendelijk is én overtuigt.

 

Arbeidsmarkt-communicatie

De arbeidsmarkt staat op zijn kop. De tijd van vragen is voorbij. Jij solliciteert naar hén. Als ideale werkgever. Hoe? Vigor & Zest helpt je jouw employer branding naar een hoger niveau te tillen. Met aansprekende vacatureteksten, authentieke blogs van collega's over hun ervaringen én krachtige content over jouw organisatie. 

Lees meer over arbeidsmarktcommunicatie.

 

Zijn we een match?

Benieuwd hoe we samen met jou komen tot het gewenste resultaat? Lees dan meer over onze werkwijze, en voel of het werkt.

 

 

VCS Observation: Communicatie draait op volle toeren

 

Proof of the pudding

Zakelijke schrijfuitdaging? Neem de proef op de som en laat Vigor & Zest je helpen.