Daag ons maar uit!
 
Verhelder je tekst
Strategische & corporate copy

Maak informatie behapbaar

Je wilt complexe informatie overbrengen op je doelgroep. In duidelijke taal. Snel leesbaar. Zodat je doelgroep direct voor ogen heeft wat je bedoelt, de informatie juist interpreteert. En er iets mee doet. Vigor & Zest schrijft het voor je. Over welk onderwerp dan ook.

Vigor & Zest verheldert en maakt behapbaar
Je schakelt ons in voor een variëteit aan strategische en corporate documenten en communicatie-uitingen. Ben je op zoek naar nét iets anders? Neem contact met ons op. We weten er altijd een mouw aan te passen.

Beleidsstuk

Een strategisch plan waarin je het organisatiebeleid, personeelsbeleid, marketingbeleid of andere belangrijke zaken vastlegt. In een beleidsstuk geef je antwoord op een bepaalde beleidsvraag, of een oplossing voor een probleem. Altijd met de missie, visie en kernwaarden van je organisatie als uitgangspunt.

 

Rapport

Je hebt een interessant onderzoek uitgevoerd. Of een bijzonder evenement georganiseerd. Met een degelijk rapport presenteer je de uitkomsten. In begrijpelijke taal, zodat leken het ook snappen. Fijn voor investeerders, klanten en andere geïnteresseerden.

 

(Sociaal) jaarverslag

Wat is er in het afgelopen jaar allemaal gebeurd binnen jouw organisatie? Welke keuzes maakten jullie en waarom? Vertel ons jouw verhaal. Wij schrijven met flair een passende toelichting op de jaarcijfers. Een stuk dat je met trots inlevert bij stakeholders en investeerders.

Wil je hen ook laten zien dat je je maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt? Dan schrijven we een sociaal jaarverslag voor je. Welke mvo-maatregelen en -cijfers je organisatie ook heeft.

 

CSRD-rapportage

Je wil vooroplopen in duurzaamheid. Je mvo-principes implementeren, in lijn met nieuwe Europese wetgeving. En daarover juist rapporteren. Dit vraagt tijd en aandacht. Vigor & Zest neemt het werk uit handen. Bij ons kun je een compliant én leeswaardig CSRD-rapport laten schrijven.

 

Investeringsplan

Je wilt financieringen binnenslepen. Je investeerders en stakeholders overtuigen. Wij schrijven je investerings- of ondernemersplan. De waarde van jouw organisatie of project, krachtig op papier. En een duidelijke, concrete lijst met middelen die je nodig hebt.

 

Reorganisatieplan

Een reorganisatieplan waarmee je voldoende draagvlak creëert onder medewerkers. En waardoor zij de waarde inzien van de verandering en de eventuele gevolgen ervan. In een reorganisatieplan zijn de fasen en stappen duidelijk voor alle betrokkenen. Met een concreet, haalbaar resultaat als eindpunt.

 

Je doelgroep in beeld

Welke serious copy je ook schrijft, het is áltijd belangrijk om je doelgroep voor ogen te hebben. Wie is de lezer? Wat vindt diegene belangrijk? Is de lezer al bekend met jouw onderwerp? Vigor & Zest helpt je dit scherp te krijgen. Om vervolgens de juiste snaar te raken.

 

Michel de Vos: "Vigor & Zest weet de juiste snaar te raken"

 

Speech geven

Een inspirerende speech die persoonlijk en origineel is. Als bestuurder of manager weet je hiermee de betrokkenheid onder medewerkers te vergroten. Alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Wij maken het je makkelijk en schrijven deze krachtige speech. Je bent verzekerd van een daverend applaus.

 

Proof of the pudding

Zakelijke schrijfuitdaging? Neem de proef op de som en laat Vigor & Zest je helpen.