Daag ons maar uit!
 
Tekst met visie
Tekstadvies & interim

Zodat jij vérder komt

Je zoekt een ervaren tekstschrijver of copywriter. Iemand die verder kijkt dan alleen de uitvoering. Iemand die meedenkt. Ook op strategisch niveau. Iemand die zich vereenzelvigt met jouw organisatie, je doelen begrijpt, je communicatievraagstukken ontrafelt en verantwoordelijkheid neemt. 

Zoek niet verder. Je hebt ons gevonden!

Interim schrijfkracht

Heb je tijdelijk externe schrijfkracht nodig? Voor een kortere of langere periode? Op strategisch, tactisch of operationeel niveau? Met of zonder specifieke kennis en vaardighden? 

Vraag het Vigor & Zest. Onze ervaren collega's zijn beschikbaar als interim tekstschrijver of als gedetacheerde

Interim
Onze senior collega leidt je project en is eindverantwoordelijk. Hij communiceert en rapporteert direct aan het management. 

Detachering
Onze medior of senior collega is onderdeel van je team, werkt constructief samen en levert een vooraf overeengekomen productie of inspanningsverplichting.

 

De gouden combinatie

Schrijven en advies gaan hand in hand. Wat is een tekst zonder visie, zonder doel? En hoe bereik je je doel zonder tekst? Wij zijn expert in beide. Door deze gouden combinatie, neem je een waardevolle contentpartner in de arm.

 

Eerst een plan

Of je nu je positionering wil (her)formuleren om specifieke doelgroepen aan te spreken. Intern meer draagkracht wil creëren voor een nieuwe manier van werken. Offertes beter wil laten scoren. Of bezoekers wil trekken naar je evenement. Een duidelijk plan vormt het fundament. Vigor & Zest helpt je.

Met ons (schrijf)advies brengen wij verbeteringen met grote impact. Wij zetten de zaken in beweging en zorgen dat je doelgroep in actie komt.

 

EMVI-schrijver inhuren

Belangrijke aanbesteding of tender? Vigor & Zest beschikt over twee ervaren EMVI-schrijvers.

Bidwriters die direct inzetbaar zijn. Op afstand, op locatie of hybride.

Onze EMVI-schrijvers gaan voor de maximale score: niet 'goed', maar 'uitstekend'. Want dat bepaalt uiteindelijk het verschil tussen winst en verlies, en zorgt voor de maximale korting. Ze hebben ook ervaring met BVP-aanbestedingstrajecten en zijn daarnaast inzetbaar als interim bidmanager.

Training - Nog serieuzer met aanbestedingen aan de slag? Boek onze training 'Bid- en tenderteksten schrijven' voor jouw (sales)team. Een effectief programma met oefeningen op basis van het schrijfwerk van de deelnemers zelf. Meer dan 20 organisaties gingen je voor, o.a. uit de IT, zakelijke dienstverlening, technische dienstverlening, installatietechniek en bouw.

Coaching - Het schrijfwerk van je bidteam verbeteren? Laat je collega's gedurende een of meer aanbestedingstrajecten coachen door een van onze ervaren EMVI-schrijvers. 

Meer over aanbestedingen schrijven

 

Met strategie de finish halen

Jij hebt een doelstelling. Wij adviseren je hoe je met tekst daarnaartoe beweegt. Met visie schrijven we een helder tekstplan. Wie is de doelgroep, wat moeten zij gaan doen? Wat is je kernboodschap? Welke middelen zet je in? Welke content verspreid je? Hoe ziet iedere communicatie-uiting eruit? Wij helpen je stap voor stap de eindstreep te halen.

Wat jouw tekstvraag ook is, wij draaien er onze hand niet voor om. Onze doorgewinterde specialisten hebben jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende communicatiecampagnes.

 

Schrijftrainingen en -coaching

Wil je de schrijfvaardigheid van je team ontwikkelen? Zodat schrijven minder tijd kost, meer oplevert en je mensen er meer plezier aaan beleven?

Laat je infomeren over onze schrijftraingen en -coaching. 

Wij leveren altijd maatwerk. Geen standaardprogramma's, maar interactieve sessies met casussen en oefeningen uit de praktijk van de deelnemers. 

In de afgelopen 20 jaar trainden we meer dan 100 afdelingen en organisaties, in o.a: zakelijk schrijven, complexe offertes schrijven, bid- en tenderteksten schrijven, spelling en stijl, zakelijk bloggen, managementsamenvattingen schrijven en spraakgestuurd schrijven. 

 

‘Serious’ advies

Zoek je advies voor complexe communicatietrajecten of contentproducties? Bijvoorbeeld advies dat jou helpt een aanbesteding te schrijven én te winnen? Ook dan staan onze ervaren communicatiespecialisten voor je klaar.

Ook voor andere serious copy trek je ons aan de mouw. Bijvoorbeeld voor een whitepaper om klanten te informeren en tegelijkertijd nieuwe leads te verzamelen. Of een inhoudelijk sterk jaarverslag dat je met trots presenteert aan je stakeholders en investeerders. Welke tekst of advies je ook zoekt, Vigor & Zest staat voor je klaar.

 

 

De Bakkende Brabander: 30% omzetstijging in één jaar

 

Proof of the pudding

Zakelijke schrijfuitdaging? Neem de proef op de som en laat Vigor & Zest je helpen.