Ik wil nú resultaat
 
Privacy en cookies
Privacy en cookies

Sinds 2018: de AVG

De AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) geldt sinds 25 mei 2018. Vigor & Zest verwerkt persoonsgegevens in de rol van  verwerkingsverantwoordelijke (zoals bedoeld in de AVG).

Hieronder leest u welke informatie wij verzamelen, waarom we dit doen en wat uw rechten zijn. Neem voor vragen contact met ons op.

Wij plaatsen cookies:

  • cookies voor extra functionaliteit, zoals Google Maps (+ Streetview), YouTube, ShareThis (delen van pagina's via Social Media) en Twitter-feeds.

  • cookies voor analyse / verbeteren gebruikerservaring - met Google Analytics houden wij anonieme gebruikersstatistieken bij. Hiermee kunnen wij de gebruikerservaring verbeteren.

  • cookies voor kernfuncties - hieronder valt o.a. de sessie-cookie, die ervoor zorgt dat de beveiliging en contactformulieren goed werken.

Wij verwerken persoonsgegevens:

  • technische gegevens, zoals uw IP-adres, het apparaat waarmee u onze website bezoekt en de pagina's die u bekijkt (geanonimiseerd).

  • basisinformatie en contactgegevens zoals naam, de organisatie waar u werkt, e-mailadres en telefoonnummer (op het contactformulier).

  • persoonsgegevens die u ons verstrekt als u bij ons solliciteert.

Waarom wij deze persoonsgegevens verwerken:

  • om u van dienst te kunnen zijn bij het indienen van een contactaanvraag, offerteaanvraag, een aanmelding/inschrijving of een andere aanvraag.

  • voor analyse en verbetering van onze website.

  • om uw sollicitatie te beoordelen en op te volgen.

Gegevensverwerking en delen:

  • Deze persoonsgegevens worden verwerkt voor de uitvoering van commerciële doelen, een overeenkomst, vanwege een wettelijke plicht, met uw toestemming en/of vanwege een gerechtvaardigd belang.

  • Een deel van deze gegevens delen wij met Google. Het gaat om volledig geanonimiseerde gegevens voor meten bezoekgedrag en websitestatistieken.

Bewaartermijn

  • De website slaat uw gegevens max. 24 maanden op, als deze niet meer worden gebruikt en er geen belang meer bestaat in het bewaren ervan.

Beveiliging

  • Alle persoonsgegevens die deze website verwerkt en opslaat zijn zorgvuldig beveiligd met technische en organisatorische maatregelen.

  • Voor (geanonimiseerde) gegevens die Google Analytics verwerkt, geldt een bewerkersovereenkomst. Deze gegevens worden exclusief via een versleutelde verbinding (SSL) met Google gedeeld.

Uw rechten

  • U heeft altijd het recht om de persoonsgegevens die wij van u verwerken in te zien, te laten veranderen of te verwijderen als deze niet meer kloppen of verwerking niet meer is gerechtvaardigd (dit laatste beoordelen wij).

  • Daarnaast heeft u altijd het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens.

Inspiratiesessie

Vertel ons uw zakelijke uitdaging. Tijdens een inspiratiesessie ontrafelen we uw vraagstuk. Vervolgens komen we met een doordacht plan van aanpak. Daarin richten we ons maar op één ding: resultaat voor u en uw organisatie.