Voel of het werkt
 
Privacy en cookies
Privacy en cookies

Sinds 2018: de AVG

De AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) geldt sinds 25 mei 2018. Vigor & Zest verwerkt persoonsgegevens in de rol van  verwerkingsverantwoordelijke (zoals bedoeld in de AVG).

Hieronder lees je welke informatie wij verzamelen, waarom we dit doen en wat je rechten zijn. Neem voor vragen contact met ons op.

Wij plaatsen cookies:

  • cookies voor extra functionaliteit, zoals Google Maps (+ Streetview), YouTube, ShareThis (delen van pagina's via Social Media) en Twitter-feeds.

  • cookies voor analyse / verbeteren gebruikerservaring - met Google Analytics houden wij anonieme gebruikersstatistieken bij. Hiermee kunnen wij je gebruikerservaring verbeteren.

  • cookies voor kernfuncties - hieronder valt o.a. de sessie-cookie, die ervoor zorgt dat de beveiliging en contactformulieren goed werken.

Wij verwerken persoonsgegevens:

  • technische gegevens, zoals je IP-adres, het apparaat waarmee je onze website bezoekt en de pagina's die je bekijkt (geanonimiseerd).

  • basisinformatie en contactgegevens zoals naam, de organisatie waar je werkt, e-mailadres en telefoonnummer (op het contactformulier).

  • persoonsgegevens die je ons verstrekt als je bij ons solliciteert.

Waarom wij deze persoonsgegevens verwerken:

  • om je van dienst te kunnen zijn bij het indienen van een contactaanvraag, offerteaanvraag, een aanmelding/inschrijving of een andere aanvraag.

  • voor analyse en verbetering van onze website.

  • om je sollicitatie te beoordelen en op te volgen.

Gegevensverwerking en delen:

  • Deze persoonsgegevens worden verwerkt voor de uitvoering van commerciële doelen, een overeenkomst, vanwege een wettelijke plicht, met je toestemming en/of vanwege een gerechtvaardigd belang.

  • Een deel van deze gegevens delen wij met Google. Het gaat om volledig geanonimiseerde gegevens voor meten bezoekgedrag en websitestatistieken.

Bewaartermijn

  • De website slaat je gegevens max. 24 maanden op, als deze niet meer worden gebruikt en er geen belang meer bestaat in het bewaren ervan.

Beveiliging

  • Alle persoonsgegevens die deze website verwerkt en opslaat zijn zorgvuldig beveiligd met technische en organisatorische maatregelen.

  • Voor (geanonimiseerde) gegevens die Google Analytics verwerkt, geldt een bewerkersovereenkomst. Deze gegevens worden exclusief via een versleutelde verbinding (SSL) met Google gedeeld.

Je rechten

  • Je hebt altijd het recht om de persoonsgegevens die wij van je verwerken in te zien, te laten veranderen of te verwijderen als deze niet meer kloppen of verwerking niet meer is gerechtvaardigd (dit laatste beoordelen wij).

  • Daarnaast heb je altijd het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens.

Contentconsult

Goede resultaten boek je samen. Daarom onderzoeken we graag waar we je bij kunnen helpen. Vraag een contentconsult aan.