Voel of het werkt

Ontmoet ons team.

Een mix van hoogopgeleide collega’s met een achtergrond in journalistiek, communicatie, filosofie, kunstacademie, Nederlands of Engels. Al dan niet met train- en onderwijservaring.

We zijn op ons best als we ingewikkelde materie snel doorgronden en eenvoudig verwoorden of in beeld vangen.

Onze collega’s werken in vaste dienst
We leiden onze mensen zelf op. Het resultaat: iedereen werkt vanuit dezelfde visie en we schakelen eenvoudig collega’s bij voor je project(en).

 

 • Milou Contentspecialist, online copywriter
  “Welk resultaat heb je voor ogen?”

  Ik ben een ervaren copywriter, gespecialiseerd in online copy en SEO-optimalisatie. Met mijn journalistieke achtergrond en onderzoekende houding weet ik de kanalen te benutten waarop je doelgroep zich begeeft. Ik voeg me gemakkelijk in elke teamsamenstelling en werk constructief samen met andere (online) specialisten.

   
 • Maarten Contentspecialist, marcom-consultant
  “Impact maken en resultaat bereiken”

  Ik ben een bevlogen contentspecialist en marcom-consultant, met een inhoudelijke expertise in IT. Ik denk vooruit. Stem marcom-projecten af op het realiseren van je doelen, met veel aandacht voor details. Ik laat niets aan het toeval over. Met één doel: impact maken en resultaat bereiken.

   
 • Alissa Contentspecialist, projectleider
  “De juiste acties in gang zetten”

  Ik ben een resultaatgerichte en betrokken schrijver/projectleider. Ik ontleed je vraag, stel richtlijnen op en zet de juiste acties in gang. Daarbij neem ik steeds het voortouw door nieuwe ideeën te brengen. De vraag is: wat wil je vertellen?

   
 • Michel Creatief directeur, trainer, eigenaar
  “Kansen zien, beweging brengen”

  Ruim twintig jaar geleden begon ik voor mezelf als contentspecialist. Mijn ervaring en ondernemerschap vormen mijn kracht. Ik zie kansen voor je organisatie en breng zaken in beweging. Leid projecten met veel betrokkenheid en creëer draagvlak binnen je organisatie. Met mij haal je expertise en daadkracht in huis.

   
 • Jessica Copywriter, webredacteur
  “Een betrokken organisatietalent”

  Ik ben een bevlogen copywriter en (web)redacteur. Diepgaande redactie is mijn expertise. Ik ben ambitieus, betrokken en sterk in organiseren. Ik voel me verantwoordelijk voor je succes en ik weet welke middelen ik moet inzetten voor een optimale online zichtbaarheid. Daarbij hou ik steeds het overzicht.

   
 • Michelle Contentspecialist
  “Samen projectdoelen behalen”

  Meer conversie of (online) zichtbaarheid? Continuïteit in je marketingcommunicatie? Als bevlogen communicatieadviseur weet ik je (project)doelen te behalen. Knopen doorhakken en beslissingen nemen gaat mij makkelijk af. Mensen ervaren mij als prettig in de omgang, ik krijg collega’s méé met onze strategie.

   
 • Lotte Redacteur, bidwriter
  “Complexiteit op inhoudelijk niveau”

  Ik ben een ervaren redacteur en bidwriter, die uitblinkt in het (her)schrijven van complexe teksten op inhoudelijk niveau. Ik kan een ingewikkeld proces doorzien en eenvoudig beschrijven, en leg de juiste verbanden tussen gegevens. Ook vertrouwelijke informatie kun je met een gerust hart aan mij toevertrouwen.

   
 • David Relatiemanager
  “Een goede vertrouwensrelatie”

  Als ervaren relatiemanager zet ik me in voor de basis van succesvolle marketingcommunicatie: een goede vertrouwensrelatie. Vertel mij: wat verwacht je van onze samenwerking? En hoe kunnen we het nóg beter doen? Met passie en energie duik ik in je marketingdoelen. En zet ik me in voor effectieve samenwerking, zodat we deze doelen behalen.

   
 • Cindy Vertaler, trainer, contentspecialist (Engels)
  “Een boodschap die aanspreekt”

  Wilt u meer internationale leads genereren? Schaars talent aantrekken over de grens? Als contentspecialist en vertaler zet ik me daar graag voor in. Ik schrijf uw commerciële boodschap in het Nederlands en Engels, zodat uw doelgroep ‘ja’ / ‘yes’ zegt.

   
 • Judith Ontwerper, dtp'er, visuele communicatie
  “Het plaatje moet kloppen”

  Een mooie huisstijl is één. Een visuele identiteit brengt u verder. Vertel mij uw uitdaging: ik verras u met visuele vertalingen. Met passie en geestdrift zorg ik ervoor dat copy, content en strategie één zijn. En dat u hiermee resultaat behaalt. Kom eens langs voor een inspiratiesessie!

   
 • Marcel Videoproducer, regisseur, voice-over, fotograaf
  “Beauty is in the details”

  Als audiovisueel specialist bij Vigor & Zest weet ik: pas als elk detail klopt, gaan beeld en boodschap werken voor de opdrachtgever. Dat is waar ik op let: een verhaallijn die door juiste regie een goede spanningsboog oplevert en de kijker boeit. Zodat de doelgroep méér wil.

   
 • Janou Contentspecialist
  “Een heldere boodschap”

  Met een achtergrond in Engels en bedrijfscommunicatie werd het belang van een goed verhaal mij al vroeg duidelijk. Helder en effectief uw boodschap aan de man brengen, dat is mijn doel. Als junior contentspecialist creëer ik content die staat als een huis, zodat we samen een stevig fundament leggen voor optimale resultaten.

   

Contentconsult

Goede resultaten boek je samen. Daarom onderzoeken we graag waar we je bij kunnen helpen. Vraag een contentconsult aan.