Voel of het werkt

Ontmoet ons team.

Een mix van hoogopgeleide collega’s met een achtergrond in journalistiek, communicatie, filosofie, kunstacademie, Nederlands of Engels. Al dan niet met train- en onderwijservaring.

We zijn op ons best als we ingewikkelde materie snel doorgronden en eenvoudig verwoorden of in beeld vangen.

Onze collega’s werken in vaste dienst
We leiden onze mensen zelf op. Het resultaat: iedereen werkt vanuit dezelfde visie en we schakelen eenvoudig collega’s bij voor je project(en).

 

 • Milou Contentspecialist, online copywriter
  “Welk resultaat heb je voor ogen?”

  Ik ben een ervaren copywriter, gespecialiseerd in online copy en SEO-optimalisatie. Met mijn journalistieke achtergrond en onderzoekende houding weet ik de kanalen te benutten waarop je doelgroep zich begeeft. Ik voeg me gemakkelijk in elke teamsamenstelling en werk constructief samen met andere (online) specialisten.

   
 • Michel Creatief directeur, trainer, eigenaar
  “Kansen zien, beweging brengen”

  Ruim twintig jaar geleden begon ik voor mezelf als contentspecialist. Mijn ervaring en ondernemerschap vormen mijn kracht. Ik zie kansen voor je organisatie en breng zaken in beweging. Leid projecten met veel betrokkenheid en creëer draagvlak binnen je organisatie. Met mij haal je expertise en daadkracht in huis.

   
 • Lotte Redacteur, bidwriter
  “Complexiteit op inhoudelijk niveau”

  Ik ben een ervaren redacteur en bidwriter, die uitblinkt in het (her)schrijven van complexe teksten op inhoudelijk niveau. Ik kan een ingewikkeld proces doorzien en eenvoudig beschrijven, en leg de juiste verbanden tussen gegevens. Ook vertrouwelijke informatie kun je met een gerust hart aan mij toevertrouwen.

   
 • Mark Copywriter English, Translator (Dutch-English)
  “An Englishman amongst the Dutch”

  Pannenkoeken or scones. Elfstedentocht or cricket at Lords. I know them both intimately. As a native English copywriter and translator for Vigor & Zest, it's my goal to help you to bridge the cultural and language divide and to get your audience to say ja/yes!

   
 • Nicole Copywriter
  “IJzersterke content”

  Wat je doel ook is, ik ga graag de uitdaging aan! Ik duik diep in jouw organisatie en jouw wensen om (complexe) input om te toveren tot een heldere en aantrekkelijke tekst. Met mijn achtergrond in communicatie bind ik je doelgroep aan je boodschap via doeltreffende content. Collega’s omschrijven mij als gedreven, secuur en aangenaam in de omgang.

   
 • Sharon Redacteur
  “Kraakheldere contentcreatie”

  Als communicatieprofessional met passie voor taal schrijf en redigeer ik content die ráákt. Online en offline. Wie bent u? Wat is uw boodschap en wie is de doelgroep? Ik duik er helemaal in en kom samen met u tot een aantrekkelijk resultaat. Kraakhelder en krachtig.

   
 • Nikki Copywriter
  “Creatieve, aansprekende content”

  Door mijn achtergrond in filosofie, politiek en maatschappij ben ik nieuwsgierig naar de diepere kant van een verhaal. Op een creatieve manier sterke content creëren die verschillende achtergronden en culturen aanspreekt is mijn doel. Als copywriter met een achtergrond in Engels richt ik me nu voornamelijk op bedrijven met een internationaal tintje.

   
 • Rob Bedrijfsjournalist
  “Samen zichtbaarheid vergroten”

  Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal en zet me in om dit succesvol over te brengen naar je gewenste doelgroep. Duidelijk, effectief én in de juiste tone-of-voice. Dankzij mijn journalistieke achtergrond en betrokkenheid bij jouw organisatie zet ik de juiste middelen in om je boodschap uit te dragen naar een groter publiek.

   
 • Judith Ontwerper, dtp'er, visuele communicatie
  “Het plaatje moet kloppen”

  Een mooie huisstijl is één. Een visuele identiteit brengt u verder. Vertel mij uw uitdaging: ik verras u met visuele vertalingen. Met passie en geestdrift zorg ik ervoor dat copy, content en strategie één zijn. En dat je hiermee resultaat behaalt. Kom eens langs voor een inspiratiesessie!

   
 • Marcel Videoproducer, regisseur, voice-over, fotograaf
  “Beauty is in the details”

  Als audiovisueel specialist bij Vigor & Zest weet ik: pas als elk detail klopt, gaan beeld en boodschap werken voor de opdrachtgever. Dat is waar ik op let: een verhaallijn die door juiste regie een goede spanningsboog oplevert en de kijker boeit. Zodat je doelgroep méér wil.

   
 • Janou Contentspecialist
  “Een heldere boodschap”

  Met een achtergrond in Engels en bedrijfscommunicatie werd het belang van een goed verhaal mij al vroeg duidelijk. Helder en effectief jouw boodschap aan de man brengen, dat is mijn doel. Als junior contentspecialist creëer ik content die staat als een huis, zodat we samen een stevig fundament leggen voor optimale resultaten.

   
 • David Relatiemanager
  “Een goede vertrouwensrelatie”

  Als ervaren relatiemanager zet ik me in voor de basis van succesvolle marketingcommunicatie: een goede vertrouwensrelatie. Vertel mij: wat verwacht je van onze samenwerking? En hoe kunnen we het nóg beter doen? Met passie en energie duik ik in je marketingdoelen. En zet ik me in voor effectieve samenwerking, zodat we deze doelen behalen.

   

Contentconsult

Goede resultaten boek je samen. Daarom onderzoeken we graag waar we je bij kunnen helpen. Vraag een contentconsult aan.