Ik wil nú resultaat

Ontmoet ons team

Vigor & Zest bestaat uit een mix van hoogopgeleide collega’s met een achtergrond in journalistiek, communicatie, filosofie, kunstacademie, Nederlands of Engels. Al dan niet met train- en onderwijservaring.

We zijn op ons best als we ingewikkelde materie snel doorgronden en eenvoudig verwoorden of in beeld vangen.

Onze contentspecialisten werken in vaste dienst. We leiden onze mensen zelf op. Het resultaat: iedereen werkt vanuit dezelfde visie en we schakelen eenvoudig collega’s bij voor uw project(en).

 

 • Milou Contentspecialist, copywriter, marcom-consultant
  “Welk resultaat beoogt u?”

  Als contentspecialist bij Vigor & Zest stel ik u altijd de vraag: welk resultaat beoogt u? Zo tillen we uw marketingcommunicatie samen naar een (nóg) hoger niveau. Met mijn journalistieke achtergrond koos ik uiteindelijk voor copywriting. Hier kan ik mijn creativiteit volop in kwijt. Mooie, positieve verhalen, interviews en campagnes met overtuigingskracht: daar ga ik voor.

   
 • Maarten Contentspecialist, marcom-consultant
  “Impact maken en resultaat bereiken”

  Als marcom-consultant ben ik het aanspreekpunt van organisaties die hun marcom uit handen geven aan Vigor & Zest. Ik lever doorlopend ideeën aan, produceer content en houd continu de vinger aan de pols. Met één doel: impact maken en resultaat bereiken.

   
 • Alissa Copywriter, projectmanager

  Het was vroeger niet het merk kalkverwijderaar dat me bijbleef, maar de jammerende douchekop. En ook niet het wasmiddel, maar het donzige beertje in de reclame. Effectieve marketing draait om verhalen. ‘If you can’t tell it, you can’t sell it’. Giet je boodschap in een verhaal, en het verkoopt beter. Omdat het iets raakt bij je lezers. Daarom zoek ik altijd naar verhalen. En schrijf ik ze leuk op, met gevoel voor ritme, details en in sprekende beeldtaal.

   
 • Michel Creatief directeur, trainer, eigenaar
  “Uw resultaat, mijn passie”

  Sinds jonge leeftijd heb ik plezier in commercieel schrijven. Ruim twintig jaar geleden maakte ik er mijn beroep van. Inmiddels schakelen tal van bedrijven en organisaties Vigor & Zest in om hun commerciële boodschap te verwoorden en verbeelden. En dragen wij onze kennis over in onze V&Z Academy. Eens van gedachten wisselen? Bel mij op 0621206743.

   
 • Jessica Contentspecialist
  “Overtuigingskracht”

  Een tekstfanaat met passie voor nieuwe media. Dat zijn karakteristieken die ik vol passie inzet bij Vigor & Zest. Samen met collega’s en andere partners breng ik uw verhaal overtuigend over de bühne. Een campagne met afwisseling zoals video, interviews en blogs wakkeren mijn geestdrift aan. Uw doelgroep overtuigen, dat is mijn drijfveer.

   
 • Michelle Contentspecialist
  “Houd het simpel”

  Schakel mij in voor een originele campagne, een website met stopkracht of een overtuigend blog. Voor méér conversie. Mijn focus? Volop positiviteit, betrokkenheid en geestdrift. Bij Vigor & Zest krijg ik hiervoor alle ruimte. Zo creëer ik kwaliteitscontent: inhoudelijk sterk en in eenvoudige taal. Bij u op locatie of op afstand.

   
 • Lotte Contentspecialist
  “Het begint met een duidelijk verhaal”

  Méér traffic behalen? Hogere conversies? Nieuw talent aantrekken? Het begint met een duidelijk verhaal. Met ruim 10 jaar ervaring ondersteun ik u met strategische en creatieve marketingcommunicatieactiviteiten. Ik garandeer u veel betrokkenheid en oog voor detail. Zodat u steeds het perfecte visitekaartje afgeeft aan uw doelgroep.

   
 • David Relatiemanager
  “Een prettige samenwerking is veel waard”

  Een vertrouwensrelatie tussen u en Vigor & Zest is de basis voor succesvolle marketingcommunicatie. Vertel mij: wat verwacht u van onze samenwerking? En hoe kunnen we het nóg beter doen? Met passie en energie duik ik in uw marketingdoelen. En zet ik me in voor effectieve samenwerking, zodat u uw doelen behaalt.

   
 • Cindy Vertaler, trainer, contentspecialist (Engels)
  “Een boodschap die aanspreekt”

  Wilt u meer internationale leads genereren? Schaars talent aantrekken over de grens? Als contentspecialist en vertaler zet ik me daar graag voor in. Ik schrijf uw commerciële boodschap in het Nederlands en Engels, zodat uw doelgroep ‘ja’ / ‘yes’ zegt.

   
 • Judith Ontwerper, dtp'er, visuele communicatie
  “Het plaatje moet kloppen”

  Een mooie huisstijl is één. Een visuele identiteit brengt u verder. Vertel mij uw uitdaging: ik verras u met visuele vertalingen. Met passie en geestdrift zorg ik ervoor dat copy, content en strategie één zijn. En dat u hiermee resultaat behaalt. Kom eens langs voor een inspiratiesessie!

   
 • Marcel Videoproducer, regisseur, voice-over, fotograaf
  “Beauty is in the details”

  Als audiovisueel specialist bij Vigor & Zest weet ik: pas als elk detail klopt, gaan beeld en boodschap werken voor de opdrachtgever. Dat is waar ik op let: een verhaallijn die door juiste regie een goede spanningsboog oplevert en de kijker boeit. Zodat de doelgroep méér wil.

   
 • Janou Contentspecialist
  “Een heldere boodschap”

  Met een achtergrond in Engels en bedrijfscommunicatie werd het belang van een goed verhaal mij al vroeg duidelijk. Helder en effectief uw boodschap aan de man brengen, dat is mijn doel. Als junior contentspecialist creëer ik content die staat als een huis, zodat we samen een stevig fundament leggen voor optimale resultaten.

   

Inspiratiesessie

Vertel ons uw zakelijke uitdaging. Tijdens een inspiratiesessie ontrafelen we uw vraagstuk. Vervolgens komen we met een doordacht plan van aanpak. Daarin richten we ons maar op één ding: resultaat voor u en uw organisatie.