Ik wil nú resultaat

Ontmoet ons team

Ons vaste team werkt samen met tal van freelance communicatie-specialisten, tekstschrijvers, projectmanagers, strategen en vormgevers. Elk met een eigen specialisme en specifieke kwaliteiten.

U heeft altijd een vast aanspreekpunt, voor alles. En er zijn altijd minstens twee collega's volledig ingewerkt op uw project(en). Zodat bij uitval door bijvoorbeeld vakantie of ziekte de continuïteit gewaarborgd is.

Ook werken we flexibel samen met de partners en leveranciers van onze relaties. 

 • Milou Contentspecialist, copywriter, marcom-consultant
  “Welk resultaat beoogt u?”

  Als contentspecialist bij Vigor & Zest stel ik u altijd de vraag: welk resultaat beoogt u? Zo tillen we uw marketingcommunicatie samen naar een (nóg) hoger niveau. Met mijn journalistieke achtergrond koos ik uiteindelijk voor copywriting. Hier kan ik mijn creativiteit volop in kwijt. Mooie, positieve verhalen, interviews en campagnes met overtuigingskracht: daar ga ik voor.

   
 • Maarten Contentspecialist, marcom-consultant
  “Impact maken en resultaat bereiken”

  Als marcom-consultant ben ik het aanspreekpunt van organisaties die hun marcom uit handen geven aan Vigor & Zest. Ik lever doorlopend ideeën aan, produceer content en houd continu de vinger aan de pols. Met één doel: impact maken en resultaat bereiken.

   
 • Martine Contentspecialist & trainer
  “Vertel mij uw uitdaging”

  Op de basisschool wist ik het al: schrijven, daar wil ik iets mee. En dat is zeker gelukt. Als contentspecialist en trainer bij Vigor & Zest ondersteun ik bedrijven en organisaties bij het behalen van resultaat: voor henzelf, klanten en collega’s. Vigor & Zest staat voor 'geestdrift & passie'. En dat is precies zoals ik werk: vol enthousiasme en creativiteit. Vertel mij uw uitdaging!

   
 • Michel Creatief directeur, trainer, eigenaar
  “Uw resultaat, mijn passie”

  Sinds jonge leeftijd heb ik plezier in commercieel schrijven. Ruim twintig jaar geleden maakte ik er mijn beroep van (als 'De Huurwoordenaar'). Inmiddels schakelen tal van bedrijven en organisaties Vigor & Zest in om hun commerciële boodschap te verwoorden en verbeelden. En dragen wij onze kennis over in onze V&Z Academy. Eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Bel mij gerust op 0621206743.

   
 • Jessica Contentspecialist
  “Overtuigingskracht”

  Een tekstfanaat met passie voor nieuwe media. Dat zijn karakteristieken die ik vol passie inzet bij Vigor & Zest. Samen met collega’s en andere partners breng ik uw verhaal overtuigend over de bühne. Een campagne met afwisseling zoals video, interviews en blogs wakkeren mijn geestdrift aan. Uw doelgroep overtuigen, dat is mijn drijfveer.

   
 • Michelle Contentspecialist
  “Houd het simpel”

  Schakel mij in voor een originele campagne, een website met stopkracht of een overtuigend blog. Voor méér conversie. Mijn focus? Volop positiviteit, betrokkenheid en geestdrift. Bij Vigor & Zest krijg ik hiervoor alle ruimte. Zo creëer ik kwaliteitscontent: inhoudelijk sterk en in eenvoudige taal. Bij u op locatie of op afstand.

   
 • Niek Contentspecialist & trainer
  “Wat zijn uw drijfveren?”

  Klanten verder brengen: dat geeft mij energie. Met een rake campagne, creatieve ideeënsessie of inspirerend interview. Of met een praktisch trainingsprogramma dat het enthousiasme en de vernieuwingskracht van de deelnemers aanwakkert. Ik ga graag met u in gesprek over wat u én uw organisatie drijft. Zodat we samen een plan kunnen maken, voor het beste rendement.

   
 • Lotte Contentspecialist
  “Het begint met een duidelijk verhaal”

  Terug naar de basis: continuïteit in uw marketingcommunicatie. Méér traffic behalen? Hogere conversies? Nieuw talent aantrekken? Het begint met een duidelijk verhaal. Met ruim 10 jaar ervaring ondersteun ik u met strategische en creatieve marketingcommunicatieactiviteiten. Ik garandeer u veel betrokkenheid en oog voor detail. Zodat u steeds het juiste plaatje neerzet.

   
 • David Relatiemanager
  “Een prettige samenwerking is veel waard”

  Een vertrouwensrelatie tussen u en Vigor & Zest is de basis voor succesvolle marketingcommunicatie. Vertel mij: wat verwacht u van onze samenwerking? En hoe kunnen we het nóg beter doen? Met passie en energie duik ik in uw marketingdoelen. En zet ik me in voor effectieve samenwerking, zodat u uw doelen behaalt.

   
 • Cindy Vertaler, trainer, contentspecialist (Engels)
  “Een boodschap die aanspreekt”

  Wilt u meer internationale leads genereren? Schaars talent aantrekken over de grens? Als contentspecialist en vertaler zet ik me daar graag voor in. Ik schrijf uw commerciële boodschap in het Nederlands en Engels, zodat uw doelgroep ‘ja’ / ‘yes’ zegt.

   
 • Judith Ontwerper, dtp'er, visuele communicatie
  “Het plaatje moet kloppen”

  Een mooie huisstijl is één. Een visuele identiteit brengt u verder. Vertel mij uw uitdaging: ik verras u met visuele vertalingen. Met passie en geestdrift zorg ik ervoor dat copy, content en strategie één zijn. En dat u hiermee resultaat behaalt. Kom eens langs voor een inspiratiesessie!

   
 • Marcel Videoproducer, regisseur, voice-over, fotograaf
  “Beauty is in the details”

  Als audiovisueel specialist bij Vigor & Zest weet ik: pas als elk detail klopt, gaan beeld en boodschap werken voor de opdrachtgever. Dat is waar ik op let: een verhaallijn die door juiste regie een goede spanningsboog oplevert en de kijker boeit. Zodat de doelgroep méér wil.

   

Inspiratiesessie

Vertel ons uw zakelijke uitdaging. Tijdens een inspiratiesessie ontrafelen we uw vraagstuk. Vervolgens komen we met een doordacht plan van aanpak. Daarin richten we ons maar op één ding: resultaat voor u en uw organisatie.