Daag ons maar uit!

Ontmoet ons team.

Een mix van hoogopgeleide collega’s met een achtergrond in journalistiek, communicatie, filosofie, kunstacademie, landbouw, Nederlands of Engels. Al dan niet met train- en onderwijservaring.

We zijn op ons best als we ingewikkelde materie snel doorgronden en eenvoudig verwoorden of in beeld vangen.

Onze collega’s werken in vaste dienst
We leiden onze mensen zelf op. Het resultaat: iedereen werkt vanuit dezelfde visie en we schakelen eenvoudig collega’s bij voor je project(en).

 

 • Lotte Redacteur, bidwriter
  “Denk andersom”

  Mijn ideale tekst is ‘onzichtbaar’. Je vergeet dat je leest, begrijpt direct wat er staat. Een verhaal dat je raakt. Hoe ik zo’n tekst maak? Ik denk andersom! Dus niet: beginnen met schrijven. Maar wel: me afvragen wat ik wil bereiken met de tekst – en bij wie. Op welke knoppen moet ik drukken? Waar is de doelgroep gevoelig voor? Als ik dit weet, maak ik het juiste verhaal.

   
 • Milou Manager & lead content creator
  “Focus op de ontvanger”

  Een goed verhaal begint voor mij altijd met de vragen: wie wil je bereiken? Wat is hun informatiebehoefte? En wat is hierop het antwoord van jouw organisatie? Dáár stem ik jouw boodschap op af. Want een goed verhaal schrijf je met focus op de ontvanger. Zodat je hen aanzet tot actie. En de doelstellingen behaalt die je voor ogen hebt.

   
 • Michel Ghostwriter, bidwriter, trainer en eigenaar
  “Reactie opwekken”

  Taal is er voor een dialoog, geen monoloog. De verbinding vinden en de ander positief raken, een reactie opwekken: dat is mijn doel met elke tekst. Het is fascinerend hoe je woordkeus bepaalt of je de ander meekrijgt in jouw verhaal. Warmte geven aan een tekst, praten vanuit het perspectief van de ander en sturen op gedrag, zijn de ingrediënten die ik hiervoor inzet.

   
 • Mark Copywriter English, Translator (Dutch-English)
  “An Englishman amongst the Dutch”

  Pannenkoeken or scones. Elfstedentocht or cricket at Lords. I know them both intimately. As a native English copywriter and translator for Vigor & Zest, it's my goal to help you to bridge the cultural and language divide and to get your audience to say ja/yes!

   
 • Matts Ontwerp en animatie
   
 • Rob Bedrijfsjournalist
  “Creatief in de spotlight”

  Door mijn journalistieke achtergrond ben ik nieuwsgierig naar je verhaal. Mijn visie op tekstschrijven is om jouw verhaal duidelijk en in de juiste tone of voice over te brengen op de doelgroep die jij voor ogen hebt. Zodat het herkenbaar is voor de lezers en ze weten: 'What's in it for me?' Op die manier zetten we jouw organisatie volop in de schijnwerpers.

   
 • Sandra Grafisch vormgever
  “Ik breng tekst en beeld samen tot een mooie vorm”

  Graag laat ik tekst beter tot zijn recht komen in een mooie vorm. Van alle losse tekst- en beeldelementen maak ik een mooi eindproduct. Ik krijg graag een ruw concept over de schutting gegooid, waar ik een kloppend en kwalitatief geheel van maak. Het geeft steeds een kick om een bestand volledig af en foutloos online te zetten of naar de drukker te mogen sturen!

   
 • Ivonne Copywriter
  “Jouw boodschap helder verwoorden”

  Ik ben een allround tekstschrijver die jouw (technische) onderwerp helder kan verwoorden. Ik zet de ontvanger van de boodschap op de eerste plek, zonder de boodschap van de tekst uit het oog te verliezen. Mijn passie voor schrijven, nuchtere kijk en praktische oplossingen zorgen altijd voor doelgerichte teksten.

   
 • Marcel Videoproducer, regisseur, voice-over, fotograaf
  “Beauty is in the details”

  Als audiovisueel specialist bij Vigor & Zest weet ik: pas als elk detail klopt, gaan beeld en boodschap werken voor de opdrachtgever. Dat is waar ik op let: een verhaallijn die door juiste regie een goede spanningsboog oplevert en de kijker boeit. Zodat je doelgroep méér wil.

   

Proof of the pudding

Zakelijke schrijfuitdaging? Neem de proef op de som en laat Vigor & Zest je helpen.