Daag ons maar uit!
 
Trek talent aan
Arbeidsmarktcommunicatie

Zodat jij de perfecte kandidaat vindt.

De arbeidsmarkt staat op zijn kop. En dat moet jouw organisatie ook doen met het wervingsproces, wil je een geschikte kandidaat vinden.

De tijd van vragen is voorbij. Je moet je (potentiële) kandidaten echt wat bieden. Jij solliciteert naar hén. Als ideale werkgever. Hoe? Daar helpen wij je bij. Wij houden trends in arbeidsmarktcommunicatie bij, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Employer branding

Talent aantrekken valt of staat met je werkgeversmerk. Welk beeld hebben mensen van jouw bedrijf en hoe het is om daar te werken? Niemand vindt de Belastingdienst leuk, maar toch wil iedereen er werken. Waarom? Omdat ze een goede ‘employer branding’ hebben. Vigor & Zest helpt je jouw employer branding naar een hoger niveau te tillen.

 

In één stap naar de beste personeelsadvertentie

Of je nu een accountant, een recruiter of een techneut wilt werven, ze hebben allemaal één ding gemeen: ze willen zich aangesproken voelen. Maar hoe doe je dat? Waar gaat een sollicitant ‘op aan’? Dat verschilt per senioriteitsniveau. En van het gender van je potentiële sollicitant. Bij Vigor & Zest helpen we je met vacatureteksten waarin jouw ideale kandidaat zich herkent.

En hoe vinden kandidaten je vacature dan? Misschien een betere vraag: hoe vindt Google jouw vacature? In deze blog vertellen we je er meer over.

 

 

Werkenbij-platform

Employer branding, recruitment, vacatures. Allemaal losse onderdelen? Hoeft niet! Een werkenbij-website of -platform is de ideale plek waar dit én meer samenkomt. Handig voor jou. Nóg handiger voor jouw potentiële kandidaat.

Een werkenbij-platform versterkt je employer branding en zet je vacatures in de spotlight. Daarbij zet je je vacatures gemakkelijk meer kracht bij. Namelijk met content, zoals blogs. Een vacature komt nu eenmaal aantrekkelijker en authentieker over met een ervaringsverhaal van een collega ernaast. In deze blog geven wij je meer tips en tricks voor jouw werkenbij-platform.

 

 

 

Vigor & Zest vult je platform

Direct aan de slag? Wij adviseren je graag. Met onze kennis en ervaring in arbeidsmarktcommunicatie vullen wij je platform. Wij helpen je met:

  • vacatureteksten schrijven,

  • ervaringsverhalen van collega’s schrijven,

  • klantverhalen schrijven,

  • blogs schrijven en

  • bijbehorende socialmediaberichten schrijven.

Ook brengen we je graag in contact met kundige professionals voor nieuw beeldmateriaal of een krachtige bedrijfsvideo.

 

Overige opdrachten

Beschikt jouw organisatie al over een mooi platform? Wil je er één ontwikkelen? Of zie je meer in een kleinschaligere aanpak met aantrekkelijke vacatures en goede verhalen over je organisatie? Ook dan helpen we je graag. Lees meer over onze werkwijze.

 

Proof of the pudding

Zakelijke schrijfuitdaging? Neem de proef op de som en laat Vigor & Zest je helpen.