Neem de proef op de som
 

Mennens Whitepaper staalkabels

 

Whitepaper 'Verleng de levensduur van je staalkabels'

Van uitgebreid kennisdossier ...

Als specialist in hijsen en heffen beschikt Mennens over uitgebreide expertise in veilig en correct gebruik van staalkabels. Tijd om deze uit te dragen! Dit kregen wij eerst voor elkaar door een kennisdossier op te richten voor de website van Mennens. Om dit kennisdossier te vullen, stelden wij onder andere de volgende vragen:

  • Hoe verleng je de levensduur van je staalkabels?

  • Hoe zorg je dat gebruikers veilig kunnen werken?

  • En hoe haal je tegelijkertijd maximale rendement uit een installatie, met de zekerheid van bedrijfscontinuïteit?

Onder andere op basis van deze vragen hielden wij tal van interviews met diverse vakmensen binnen Mennens. Hun inhoudelijke informatie schreven wij om naar begrijpelijke, boeiende hoofdstukken. Ook dachten wij mee over de inhoud en vulden we informatie aan, uiteraard in goed overleg met Mennens.

... naar vakinhoudelijk whitepaper

We adviseerden Mennens om het kennisdossier uit te breiden met een whitepaper, voor een nóg groter bereik. Hiervoor schreven we het kennisdossier om naar de minder commerciële stijl van een whitepaper. We verzorgden het ontwerp en de opmaak, compleet in de huisstijl van Mennens. Nu kunnen websitebezoekers dit vakinhoudelijke whitepaper downloaden, boordevol adviezen en inzichten. 

Lees meer over onze succesvolle aanpak voor whitepapers.

 

Proefopdracht

Zakelijke schrijfuitdaging? Neem de proef op de som en laat Vigor & Zest je helpen.