Voel of het werkt
 
  • 03-08-2020-
  • door Janou-

Remote contentsupport De voordelen van een contentbureau op afstand

 

Sinds 1997

Thuiswerken: het was even wennen, maar voor onze klanten veranderde er weinig. Voor 80 procent gebeurt ons werk op afstand, en dat doen we al sinds onze oprichting in 1997. Waarom werkt dat zo effectief?

Content produceren is een creatief proces, dat vraagt om nieuwe inzichten en een frisse blik. Bij onze opdrachtgevers lukt dat júist goed op afstand. Want zo voorkomen we bedrijfsblindheid en blijven we kritisch. Dé succesfactoren voor onbevangen ideeën en onderscheidende content, om je doelgroepen beter te bereiken.

Altijd in de buurt

Zijn je medewerkers te druk met andere projecten? Wij zijn in de buurt, ook als jouw mensen er (even) niet zijn. Er zijn altijd twee contentspecialisten ingewerkt op een project, waarvan er minimaal één beschikbaar is. Het werk gaat dus altijd door, zodat we je marketingdoelen samen behalen.

 

Doorlopende productiviteit

Met contentsupport ben je dus niet afhankelijk van één collega die bij jou op locatie werkt. Bij ons haal je in één keer een team van 13 nieuwe collega’s in huis. Onze contentspecialisten, vertalers en grafisch ontwerper voorzien je doorlopend van hoogwaardige content.

Zoomen voor inspiratie?

We zien onze opdrachtgevers natuurlijk graag. Regelmatig reallifecontact is waardevol voor een fijne samenwerking. Maar voorlopig houden we vooral contact via Zoomen, bellen, chatten en mailen.

Ontdekken of contentsupport op afstand ook voor jou goed werkt? Laten we het gelijk testen in een contentconsult via Zoom (of bij ons op kantoor).

 

Contentconsult

Goede resultaten boek je samen. Daarom onderzoeken we graag waar we je bij kunnen helpen. Vraag een contentconsult aan.