Daag ons maar uit!
 
  • 23-11-2021-

Geef je team een sinterklaascadeau Ga voor een schrijftraining

 

Hoor de wind waait door de bomen...

Pakjesavond is in aantocht. Ligt jouw verlanglijstje al klaar? Geef jezelf en je team een boost met een schrijftraining! Goed voor je communicatie naar klanten en partners én leuk om in te zetten bij het schrijven van je sinterklaasgedicht.

Met onze (schrijf)trainingen vergroot je de slagkracht van je marketing- en communicatieprofessionals, recruiters of klantcontactmedewerkers.

 

Aandachtspunten

Heldere communicatie is essentieel voor je bedrijf, maar helder schrijven kan lastiger zijn dan je denkt. Valkuilen die wij vaak tegenkomen, zijn bijvoorbeeld:

  • Het schrijven vanuit de organisatie in plaats vanuit de klant.

  • Het gebruiken van vaktermen die niet iedereen begrijpt.

  • Het gebruiken van een wollige schrijfstijl, dus met veel tekst om tot de kern te komen.

Maar... Niet getreurd!

In de schrijftrainingen van Vigor & Zest leer je deze valkuilen te tackelen. En om teksten te schrijven die je klanten nóg meer raken en zorgen voor meer business.

 

Trainingen voor jou

B1-schrijven

Met deze training ‘B1-schrijven’ leer je de basisstappen voor helder schrijven. Een logische indeling, tussenkopjes, alinea’s en woordkeuze komen aan bod. Zo maak je je teksten prettig leesbaar voor iedereen.

Klantgericht schrijven

Met de training ‘Klantgericht schrijven’ leer je het hart te raken van je klant. Je krijgt handvatten aangereikt om onweerstaanbare teksten te schrijven. En zul je je commerciële doelstellingen behalen. 

Schriftelijke communicatie

Met de training ‘Schriftelijke communicatie’ focus je je op e-mail, brieven en rapporten. Door compact, vlot en leesbaar te leren schrijven, til je je professionele teksten naar een nóg hoger niveau. 

SEO-schrijven

Of je nu een webshop hebt of grotendeels offline werkt, een goede vindbaarheid op Google is altijd belangrijk. Met de training ‘SEO-schrijven’ leer je schrijven volgens de spelregels van Google. Word beter vindbaar en behaal meer conversie! 

 

Neem contact op

Naast bovenstaande trainingen kun je bij Vigor & Zest nog veel meer trainingen volgen. Grasduin eens door het overzicht.

Ga je liever met ons in gesprek over de mogelijkheden? Of over wat het beste bij jouw bedrijf past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De koffie en de kruidnoten staan klaar!

 

Proof of the pudding

Zakelijke schrijfuitdaging? Neem de proef op de som en laat Vigor & Zest je helpen.