Neem de proef op de som
 

Qualogy Caribbean Contentcreatie en marcom support

 

Complete marcom, in één keer geregeld

Vigor & Zest staat voor volledige marcom-ondersteuning aan Qualogy Caribbean in Suriname. Ondanks het tijdverschil en de enorme afstand, is de samenwerking meer dan soepel. Zo nu en dan brengen we zelfs een werkbezoek aan het zonnige Paramaribo!

Hier halen we de banden aan met het team, maken we foto's van het nieuwe kantoorgebouw en leren de Surinaamse cultuur beter kennen. Om zo de samenwerking verder te verstevigen en nóg gerichtere communicatiemiddelen te maken. 

Arbeidsmarktcampagne: 'Kleur je carrière'
Een van onze belangrijkste taken voor Qualogy Caribbean is strategisch meedenken over het aantrekken van nieuw IT-talent. Hiervoor zetten we speciaal de arbeidsmarktcampagne ‘Kleur je carrière’ op. We maken vacatures en versterken deze met ervaringsverhalen van collega’s.

Ondersteund met bijpassend beeldmateriaal, zoals banners, visuals en een billboard. Dit alles om IT-talent uit Nederland of België naar Suriname te bewegen.

Bekijk de site van Kleur je carrière.

 

Contentcreatie

Naast arbeidsmarktcommunicatie ondersteunen we Qualogy Caribbean met tal van andere zaken. We produceren uiteenlopende content. Bijvoorbeeld voor campagnes, beurzen, de website en evenementen.

Verder kan Qualogy Caribbean rekenen op Vigor & Zest voor onder andere:

  • (arbeidsmarkt)campagnes

  • blogs en nieuwsartikelen

  • schrijven en redigeren van jaarverslagen

  • socialmediakanalen verrijken met rake content

  • visuals in de herkenbare huisstijl

Lees meer over onze samenwerking met Qualogy Caribbean.

 

Proefopdracht

Zakelijke schrijfuitdaging? Neem de proef op de som en laat Vigor & Zest je helpen.