Neem de proef op de som
 

Qualogy Caribbean Contentcreatie en marcom-support

 

Complete marketingcommunicatie, in één keer geregeld

Jarenlang bood Vigor & Zest volledige marcom-ondersteuning aan Qualogy Caribbean in Suriname. Ondanks het tijdverschil en de enorme afstand, was de samenwerking meer dan soepel. Zo nu en dan brachten wij zelfs een werkbezoek aan het zonnige Paramaribo!

Hier haalden wij de banden aan met het team, maakten we foto's van het nieuwe kantoorgebouw en leerden de Surinaamse cultuur beter kennen. Om zo de samenwerking verder te verstevigen en nóg gerichtere communicatiemiddelen te maken. 

Arbeidsmarktcampagne: 'Kleur je carrière'
Een van onze belangrijkste taken voor Qualogy Caribbean was strategisch meedenken over het aantrekken van nieuw IT-talent. Hiervoor hebben we speciaal de arbeidsmarktcampagne ‘Kleur je carrière’ opgezet. We schreven uitgebreide vacatures en versterkten deze met ervaringsverhalen van collega’s.

Ook ontwierpen we bijpassend beeldmateriaal, zoals banners, visuals en een billboard. Dit alles om IT-talent uit Nederland of België naar Suriname te bewegen.

 

Contentcreatie

Naast arbeidsmarktcommunicatie ondersteunden we Qualogy Caribbean met tal van andere zaken. We produceerden uiteenlopende content. Bijvoorbeeld voor campagnes, beurzen, de website en evenementen.

Verder kon Qualogy Caribbean rekenen op Vigor & Zest voor onder andere:

  • (arbeidsmarkt)campagnes,

  • blogs en nieuwsartikelen,

  • schrijven en redigeren van jaarverslagen,

  • socialmediakanalen verrijken met rake teksten en visuals,

  • visuals in de herkenbare huisstijl.

Lees meer over onze samenwerking met Qualogy Caribbean.

Proefopdracht

Zakelijke schrijfuitdaging? Neem de proef op de som en laat Vigor & Zest je helpen.