Daag ons maar uit!
 

Opleidingsschool MBO Arnhem & Achterhoek Contentcreatie

 

Iedereen mag het horen

De Opleidingsschool MBO Arnhem & Achterhoek (A&A) is een samenwerkingsverband tussen Rijn IJssel, het Graafschap College en de lerarenopleidingen van de HAN. Dit vraagt om een duidelijke positionering. Eentje die draagkracht creëert onder het personeel én de studenten van de drie opleidingsinstituten.

Wij ondersteunen A&A met:

Doorlopende communicatie

We interviewen, bezoeken evenementen, schrijven blogs en nieuwsberichten. En brengen die samen in een driemaandelijkse nieuwsbrief. Die maken we op in de huisstijl en voorzien we van passend beeldmateriaal.

Een nieuw LinkedIn-kanaal

Om meer naamsbekendheid te creëren, zetten we samen met A&A een LinkedIn-kanaal op. Geïnteresseerden blijven nu regelmatig op de hoogte van interessante evenementen en persoonlijke blogs.

De vernieuwing van de website

Als wij een nieuwe samenwerking aangaan, analyseren we standaard de huidige middelen. Bij A&A waren we het eens: de website was te onduidelijk. Na een strategische sparringsessie hebben we samen een nieuwe structuur opgezet, inclusief fraaie infographics.

We schrijven nieuwe, pakkende webteksten. Zodat A&A een vernieuwde website heeft. Eén waarbij de verschillende doelgroepen in één oogopslag zien welke informatie voor hen relevant is.

 

Proof of the pudding

Zakelijke schrijfuitdaging? Neem de proef op de som en laat Vigor & Zest je helpen.