Neem de proef op de som
 

Opleidingsschool MBO Arnhem & Achterhoek Uitgebreide contentcreatie

 

De communicatie draait dóór

Sinds 2019 is de Opleidingsschool MBO Arnhem & Achterhoek (A&A) officieel een feit. Het samenwerkingsverband tussen Rijn IJssel, het Graafschap College en de lerarenopleidingen van de HAN vraagt om een duidelijke positionering. Eentje die draagkracht creëert onder het personeel én de studenten van de drie scholen.

In 2021 – nadat de basis, zoals de huisstijl en website, is ingericht – is A&A op zoek naar een marketing- en communicatiepartner. Een bureau van buiten de drie scholen. Dat flexibel is en met een frisse blik naar de materie kijkt.

Sinds het najaar van 2019 ondersteunen wij A&A met:

Doorlopende communicatie

We interviewen, bezoeken evenementen, schrijven blogs en nieuwsberichten. En brengen die samen in een driemaandelijkse nieuwsbrief. Die maken we op in de huisstijl en voorzien we van passend beeldmateriaal.

Een nieuw LinkedIn-kanaal

A&A had nog weinig exposure online. Om meer naamsbekendheid te creëren, zetten we samen met A&A een LinkedIn-kanaal op. Geïnteresseerden worden nu regelmatig op de hoogte gehouden van evenementen en interessante blogs.

De vernieuwing van de website

Als wij een nieuwe samenwerking aangaan, analyseren we standaard de huidige middelen. Bij A&A waren we het er allemaal over eens: de website was te onduidelijk. Na een strategische sparringsessie hebben we samen een nieuwe structuur opgezet, inclusief fraaie infographics.

Tijdens de zomervakantie werkten wij door en schreven we nieuwe, pakkende webteksten. Handig, zo konden we die direct na de schoolvakantie bespreken. Binnen afzienbare tijd had A&A een vernieuwde website. Eén waarbij de verschillende doelgroepen in één oogopslag kunnen zien welke informatie voor hen relevant is.

 

Proefopdracht

Zakelijke schrijfuitdaging? Neem de proef op de som en laat Vigor & Zest je helpen.