Daag ons maar uit!
 

Aanbestedingen Maximale punten voor de open vragen

 

Winnende bid- en tenderteksten

Aanbestedingstrajecten coördineren en hiervoor winnende teksten schrijven. Dit doen we bij Vigor & Zest al jaren voor organisaties in uiteenlopende branches. Enkele van onze opdrachtgevers zijn Ricoh, Computacenter, VCS Observation, Telindus en Qualogy

We helpen organisaties met een kraakheldere en concrete beantwoording van de open vragen van de aanbestedende partij. Want die wil precies weten: hoe vervul jij hun behoefte? De DMU heeft niets aan ambities, doelen en wensen. Wél aan concrete acties, stappenplannen en doordachte processen die staan als een huis.

Kort en objectief
Bij Vigor & Zest weten we hoe je duidelijk, kort en objectief antwoord geeft op elke vraag. Volgens de vaste structuur én de woordkeus van de uitvraag. In een actieve schrijfstijl. Waarbij je tegemoetkomt aan de doelstellingen en vraagstukken van de DMU. 

Gunningspercentage: 80%
Een heldere, duidelijke formulering. Concreet en objectief antwoord geven op de uitvraag. Je hierbij verdiepen in de organisatiedoelen en ambities van de aanbestedende partij en hiernaar verwijzen in je teksten (inclusief bijdrage van jouw organisatie hieraan). Het werkt. Ruim 80% van de aanbestedingen waarbij wij hebben gefungeerd als bidwriter zijn gegund.

Lees hoe wij tenderteksten schrijven.

 

 

Proof of the pudding

Zakelijke schrijfuitdaging? Neem de proef op de som en laat Vigor & Zest je helpen.