Daag ons maar uit!
 
 • 14-02-2021-
 • door Rob-

Meer resultaat met bloggen? Stop er liefde in

 

Wil je een blog starten, maar weet je niet waar te beginnen?

Of ben je al een tijd bezig met bloggen, maar bereik je niet de gewenste resultaten? Laat je inspireren door de dag van de liefde: Valentijn. En ontdek hoe je met passie het hart van je doelgroep raakt.

 • Bloggen met liefde
  Als ondernemer, marketeer of manager heb je passie voor het product of de dienst die je vermarkt. En die liefde wil je terugzien als je gaat bloggen. Want dát is wat jou onderscheidt.

 • IJzersterk verhaal
  Het zijn niet de prijs of de productspecificaties die je doelgroep triggeren. Effectieve marketing steunt altijd op een ijzersterk verhaal. Lees hierover meer in de blog van Alissa.

 

Voorbeeld: bloggen met passie

Het is juist de passie voor je vak, product of dienst die een verhaal krachtig maakt. Stel: je hebt een nieuw product ontwikkeld, bijvoorbeeld een nieuwe Spaanse wijn. Daar kun je op allerlei manieren over bloggen.

 • Voorbeeld 1
  Je schrijft een blog over het wijngebied, de druivensoort, de ingrediënten van de wijn en de unieke smaak die je hebt ontwikkeld.

 • Voorbeeld 2
  Je schrijft een blog over die ene keer dat je voor het eerst naar de Rioja afreisde, je een Spaanse wijnboer ontmoette en je diezelfde avond bij zijn familie aan tafel belandde.

Welk verhaal lijkt je het leukst om te lezen? En na welk verhaal ben je het meest geneigd om een fles wijn te bestellen? Voorbeeld twee natuurlijk.

 

Ráák het hart van je doelgroep

Bloggen is dé manier om je doelgroep persoonlijk te raken. Schrijf dus niet vanuit je product of dienst, maar vanuit de interesse van je lezer. Schroom niet om jezelf te laten zien: dat is wat bloggen leuk maakt.

Tip: spreek het in
Ben je vol passie over je dienstverlening als je met klanten spreekt of een presentatie geeft? Maar komt dit niet uit de verf als je gaat bloggen? Blog dan eens met spraaksoftware. Lees hoe het werkt.

Frisse blik nodig?
Valentijnsdag of niet: onze contentspecialisten delen met liefde hun ideeën om jouw blogs naar een hoger niveau te tillen. Heb je zin in een date? Neem contact op.

 

Proof of the pudding

Zakelijke schrijfuitdaging? Neem de proef op de som en laat Vigor & Zest je helpen.