Neem de proef op de som
 
  • 30-03-2022-

Krapte op de arbeidsmarkt? Huur extra marcom-kracht in!

 

Je zoekt een nieuwe marcom-medewerker.

Maar dat is tegenwoordig niet makkelijk. De spanning op de arbeidsmarkt is in het laatste kwartaal van 2021 verder toegenomen. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers. De krapte op de arbeidsmarkt is here to stay. Net nu je een nieuwe marcom-medewerker zoekt.

En het liefst een veelzijdige alleskunner. Want hij of zij moet ijzersterke schrijfskills hebben (Nederlands en Engels), met een talent voor ontwerp, foto en video. En natuurlijk up-to-date zijn van alle trends. Spoiler alert: deze marcom-tijger vind je zelfs niet bij Vigor & Zest.

Vigor & Zest lost de de marcom-puzzel op
Want bij Vigor & Zest heeft iedereen zijn eigen specialisatie. Elke expert beheert een stukje van de marcom-puzzel én meer. Zo hebben we alle expertises in huis voor content, concept en beeld.

 

5 redenen: daarom marcom-outsourcing

Zoek je échte marcom-kracht? Met marcom-outsourcing van Vigor & Zest heb je een complete marketingcommunicatieafdeling tot je beschikking, tegen een vast bedrag per maand. Wat kun je nog meer van ons verwachten?

  • Het werk gaat altijd door: ook in vakantieperiodes.

  • Geen inwerktijd of opleidingskosten: we zijn en voelen ons in elke branche thuis.

  • Flexibel beschikbaar: ook tijdens zwangerschapsverlof, sabbatical of ziekte van je marcom-medewerker.

  • Een frisse blik op je organisatie.

  • We verrassen je met nieuwe ideeën en veel verschillende invalshoeken. Steeds weer opnieuw.

 

Klantervaring: Qualogy

Consistente stroom van hoogwaardige content

Wij brengen continuïteit in jouw marcom-activiteiten. Nieuwsgierig? Lees over ons werk voor Qualogy: marcom-outsourcing, hier én voor de Cariben.

 

Voel of het werkt!

Met marcom-outsourcing kies je voor voorspelbare kosten. Huur ons in voor een vast bedrag per maand of project. Wil je de samenwerking op- of afschalen? Geen probleem, wij bewegen flexibel mee.

Kom op contentconsult
‘Marcom uitbesteden bij Vigor & Zest, dat lijkt mij wel wat!’ Denk jij dit na het lezen van deze blog? Kom dan gerust op consult, geheel vrijblijvend. Samen bespreken we jouw marcom-mogelijkheden.

 

Proefopdracht

Zakelijke schrijfuitdaging? Neem de proef op de som en laat Vigor & Zest je helpen.