Daag ons maar uit!
 
 • 29-03-2022-
 • door Rob-

Frisse wind door je marketingstrategie Voorjaarsschoonmaak

 

Opgeruimd huis, opgeruimd hoofd.

En zo werkt het ook met marketing. Het voorjaar is vaak een geschikt moment om je marketingstrategie onder handen te nemen. Je hoofd leeg te maken en nieuwe plannen te maken. Lees hoe wij je helpen.

 

Raak het hart van je doelgroep

 • 1. Marketingstrategie: waar te beginnen?
  Je wilt meer resultaat behalen met je marketingactiviteiten. Met een effectieve marketingstrategie waarmee je het hart van je doelgroep raakt. Waar begin je dan? Vigor & Zest nodigt je graag uit voor een contentconsult, online of (coronaproof) bij ons in Arnhem. Want zo leg je een goede basis voor een doordachte strategie.

  We horen graag meer over jou, je doelgroep, je doelen en wat je huidige marketingstrategie is. En uiteraard: wat dit tot nu toe heeft opgeleverd. Na afloop hebben we scherp voor ogen: wie je ideale klant of doelgroep is, wat je prioriteiten zijn en waarin je product of dienst zich onderscheidt.

 • 2. Frisse blik op je marketingstrategie
  Na het contentconsult gaat een van onze contentspecialisten voor je aan de slag. De specialist analyseert je website, je social media en bekijkt eventuele producties die jij ons toestuurt. Met een frisse blik kijken we in hoeverre dit aansluit bij je doelen en doelgroep. En wat het bereik en de interactie is op social media. Het resultaat: je ontvangt een analyse met concrete aanbevelingen voor een scherpere marketingstrategie. Een eerste analyse is altijd kosteloos, en je zit nergens aan vast.

 • 3. Marketingstrategie in de praktijk
  Ben je blij met onze analyse en aanbevelingen voor je marketingstrategie? En klikt het tussen ons? Dan starten we graag een samenwerking. Waarbij we duidelijke keuzes maken voor je kanalen, tone-of-voice en de middelen die je inzet.

  Jouw (vernieuwde) marketingstrategie blijft hierin leidend. Het is een fijne leidraad voor je marketingactiviteiten, zodat elke contentuiting deel is van een groter geheel. Deze marketingstrategie verwerken we in nieuwe (en desgewenst bestaande) communicatiemiddelen, zoals:

  • interviews, nieuws en blogs
  • SEO-content
  • beeldcommunicatie: visuals, infographics, explanimations
  • rapporten, whitepapers, beleidsstukken en jaarverslagen
  • foto- en videoproducties

  Dit kunnen we doen op basis van een contentabonnement, dat maandelijks opzegbaar is.

 • 4. Langdurig fris resultaat!
  Er zijn altijd twee contentspecialisten ingewerkt op jouw project. Zij vereenzelvigen zich met jouw organisatie en team. Periodiek evalueren we onze resultaten. Met het oog op je doelgroep, doelen en natuurlijk je marketingstrategie. Zo halen we het maximale uit onze marketinginspanningen.

  Een marketingstrategie uitdenken, implementeren én er de vruchten van plukken is geen kwestie van één keer doen. Net als je website: die is ook nooit af. Vigor & Zest staat daarom in voor een langdurige samenwerking.

Ontdekken of het klikt?

Direct inspiratie opdoen voor je marketingstrategie? Glansrijke resultaten boeken? Plan een contentconsult met ons! Of lees meer over ons, onze aanpak en ons team.

 

Proof of the pudding

Zakelijke schrijfuitdaging? Neem de proef op de som en laat Vigor & Zest je helpen.