Daag ons maar uit!
 
  • 03-03-2022-
  • door Rob-

Jouw organisatie in de spotlights Bereik je doelgroep met onze marcom-expertise

 

Marcom helpt je verder

Wil jij je zichtbaarheid vergroten? Je boodschap op de juiste manier naar de juiste doelgroep overbrengen? Met een onderbouwd marketing- of communicatieplan behalen we samen jouw gestelde marketingdoelen. Ben je benieuwd hoe onze marcom-expertise jouw organisatie verder kan helpen? Je ontdekt het in deze blog.

Met de juiste inzet van marketing en communicatie, bied je jouw doelgroep een totaalpakket. Door middel van herkenbaarheid, merkbeleving en het uitdragen van jouw unique selling points (USP’s) binden je klanten zich aan je en onthouden ze je veel beter.

Duidelijk doel voor ogen
Allereerst is het belangrijk om een helder doel voor ogen te hebben voor je start met jouw marketing en communicatie. Het is belangrijk dat je hierbij een duidelijke en specifieke doelstelling voor ogen hebt. Wil je bijvoorbeeld jouw naamsbekendheid vergroten, meer producten of diensten verkopen of juist de merkbeleving voor bestaande klanten verhogen?

 

De voordelen van deze aanwinst

Sterke ingrediënten
Een vaste succesformule is er niet. Maar er zijn wel sterke ingrediënten die bijdragen: dichtbij de identiteit van jouw organisatie blijven, de juiste kanalen inzetten én de juiste tone-of-voice gebruiken. Met deze ingrediënten brengen we jouw boodschap over op de gewenste doelgroep. Dit bereiken onze marcom-specialisten met eindeloos veel ideeën. Zo produceren we o.a.: 

  • blogs

  • ​​​​​​​vlogs

  • webcontent

  • SEO-teksten

  • socialmedia-updates

  • persberichten

  • intranetberichten

We zetten ons continu in om jouw marketingdoelstellingen te behalen, met effectieve campagnes, contentproducties en strategische adviezen.

Meetbare resultaten
Het mooie aan het produceren van digitale content, is dat de resultaten meetbaar zijn. Hier zijn verschillende tools voor, zoals Google Analytics. Levert de huidige marketingstrategie niet het gewenste resultaat op? Dankzij de waardevolle data uit deze tools kunnen we gericht en ad hoc bijsturen. Zodat je jouw doelgroep bereikt en jouw organisatie in de schijnwerpers zet. Op die manier maken we samen je ambities waar.

 

Marcom-outsourcing gezocht?

Wij nemen jouw werk uit handen
Zoek je een complete marketingcommunicatie-afdeling op afstand of bij jou op locatie, die je (al het) werk uit handen neemt? Dat kan met marcom-outsourcing door Vigor & Zest. Je haalt hiermee een compleet team van adviseurs, ontwerpers, copywriters en contentspecialisten in huis. Klinkt goed? Ontdek of het iets voor jou is!

Kom vrijblijvend op consult
Ben je benieuwd hoe wij jouw organisatie verder kunnen helpen met onze marcom-expertise? Bespreek met ons hoe we jouw marketing en communicatie naar een hoger niveau kunnen tillen.

 

Proof of the pudding

Zakelijke schrijfuitdaging? Neem de proef op de som en laat Vigor & Zest je helpen.