Daag ons maar uit!
 
  • 19-05-2019-

Help, mijn freelancer is ziek! Zo waarborg je continuïteit

 

En dan krijg je een berichtje terug...

Stel je voor: je mailing of persbericht moet de deur uit. Daarom bel je je vaste freelance copywriter. Die neemt niet op. Je stuurt hem een e-mail. En dan krijg je een berichtje terug. Hij is ziek. Voorlopig kan hij helaas geen werk verrichten...

Wat nu? Zo snel een andere freelancer vinden, is lastig. Ze werken niet voor je branche of hebben geen tijd deze week. Bovendien: als je al zo snel een ander vindt, zal hij zich eerst nog flink moeten inlezen op je organisatie. En dan krijg je wellicht toch niet het gewenste resultaat, omdat hij de materie nét niet heeft begrepen.

We zijn gesloten? Nee hoor!

Wat wél handig is om te doen? Kiezen voor een vast team van contentspecialisten, zoals Vigor & Zest. Samen zijn wij het hele jaar door beschikbaar. Is er iemand ziek, een dagje vrij of met vakantie? Dan neemt een andere collega het direct over. Ook in de (school)vakanties zijn er altijd meerdere contentspecialisten aanwezig.

Altijd twee ervaren specialisten

Gaan we voor je aan de slag? Dan zorgen we dat minimaal twee contentspecialisten zijn ingewerkt op je project. Zij kennen je dienstverlening door en door. We hebben ruime ervaring in vrijwel elke sector en branche. En wil je de samenwerking op- of afschalen? Natuurlijk kan dat, wij bewegen ons flexibel mee.

Het belangrijkste is: samen komen we tot het beste eindresultaat. Benieuwd naar onze expertise? Voel of het werkt.

Proof of the pudding

Zakelijke schrijfuitdaging? Neem de proef op de som en laat Vigor & Zest je helpen.