Daag ons maar uit!
 
  • 23-05-2019-
  • door Lotte-

Marketing-outsourcing Continuïteit, voorspelbare kosten

 

Direct een complete marketingafdeling

Veel bedrijven van zo’n 100 tot 500 medewerkers beschikken wel over een marketingmedewerker. Toch heeft die vaak te weinig ervaring in specifieke activiteiten. Hoe ontwikkel je bijvoorbeeld een SEO- en SEA-beleid, maak je een contentplanning voor social media of zet je een online blogplatform op?

Met marketing-outsourcing heb je direct een complete marketingafdeling tot je beschikking, tegen een vast bedrag per maand. Compleet met adviseurs, ontwerpers en copywriters. Vigor & Zest biedt verschillende contentpakketten tegen heldere prijzen. Wij maken duidelijke afspraken over de maandelijkse inzet. Denk aan:

  • je dagelijkse socialmediapostings

  • een maandelijkse e-mailactie met landingpage

  • een wekelijkse interne nieuwsbrief

Marketing-outsourcing duur?

Marketing-outsourcing kost natuurlijk geld. Maar vergeet niet dat ook het werven en inwerken van een goede marketeer flinke kosten met zich meebrengt. Terwijl de resultaten onzeker zijn. Met marketing-outsourcing kies je voor voorspelbare kosten.

 

Continuïteit en vertrouwen

Stel: je communicatiemedewerker is op vakantie. Of je zzp’er is ziek. Komt het werk dan stil te liggen? Dit voordeel van marketing-outsourcing is cruciaal. Bij Vigor & Zest zijn altijd twee ervaren contentspecialisten ingewerkt op je organisatie. Zo weet je zeker dat je met marketing-outsourcing de actiepunten realiseert.

Tot slot kan marketing-outsourcing je mensen het vertrouwen geven om door te pakken. Want goede marketing-outsourcing heeft ook altijd tot doel dat je mensen er wijzer van worden. Dat de ingekochte expertise helpt om zelf meer acties op te pakken. Zodat je met dezelfde marketing-outsourcing steeds méér resultaat behaalt.

Geïnteresseerd?

De afgelopen jaren zijn veel ICT- en financiële functies uitbesteed. Voor veel mkb's is het ook voordelig om strategische en creatieve marketingactiviteiten uit te besteden. Benieuwd wat marketing outsourcing kan betekenen voor je organisatie? Maak een afspraak voor een contentconsult bij Vigor & Zest.

 

Proof of the pudding

Zakelijke schrijfuitdaging? Neem de proef op de som en laat Vigor & Zest je helpen.