Ik wil nú resultaat
 
  • 19-05-2019-
  • door Martine-

Help, mijn freelancer is ziek! Wat nu?

 

En dan krijgt u een berichtje terug...

Stelt u zich voor: uw mailing of persbericht moet binnen enkele dagen de deur uit. Daarom belt u uw vaste freelance copywriter. Die neemt niet op. U stuurt hem een e-mail. En dan krijgt u een berichtje terug. Hij is ziek. Voorlopig kan hij helaas geen werk verrichten...

Wat nu? Zo snel een andere freelancer vinden, is lastig. Ze werken niet voor uw branche of hebben geen tijd deze week. Bovendien: als u al zo snel een ander vindt, zal hij zich eerst nog flink moeten inlezen op uw organisatie. En dan krijgt u wellicht toch nog niet het gewenste resultaat, omdat hij de materie nét niet heeft begrepen.

We zijn gesloten? Nee hoor!

Wat wél handig is om te doen? Kiezen voor een vast team van contentspecialisten, zoals Vigor & Zest. Samen zijn wij het hele jaar door beschikbaar. Is er iemand ziek, een dagje vrij of met vakantie? Dan neemt een andere collega het direct over. Ook in de (school)vakanties zijn er altijd meerdere contentspecialisten aanwezig.

Altijd twee ervaren specialisten

Gaan we voor u aan de slag? Dan zorgen we dat minimaal twee contentspecialisten zijn ingewerkt op uw project. Zij kennen u en uw dienstverlening door en door. We hebben ruime ervaring in vrijwel elke sector en branche. En wilt u de samenwerking op- of afschalen? Natuurlijk kan dat, wij bewegen ons flexibel met u mee.

Het belangrijkste is: samen komen tot het beste eindresultaat.

Inspiratiesessie

Vertel ons uw zakelijke uitdaging. Tijdens een inspiratiesessie ontrafelen we uw vraagstuk. Vervolgens komen we met een doordacht plan van aanpak. Daarin richten we ons maar op één ding: resultaat voor u en uw organisatie.