Neem de proef op de som
 
Val op met krachtige copy
Marketing copy

Zodat je doelgroep in actie komt

Wil jij opvallen? Online met je website op Google, met inspirerende blogs of op social media? Of juist offline met een knallende brochure of een triggerend nieuwsbericht in de lokale krant? Vigor & Zest zorgt ervoor. Wij verrassen je lezer op het perfecte moment, vanaf het juiste kanaal.

Kracht van woorden

Ontdek samen met ons de kracht van woorden. Vigor & Zest weet: het gaat er niet om wat je zegt, maar wat je doelgroep begrijpt. Vanuit deze visie schrijven we doeltreffende teksten voor elke campagne: tekst met visie. Weet je nog niet precies hoe je campagne eruit komt te zien? Ook daarover adviseren we je graag.

 

 

Vigor & Zest bedenkt en produceert

Je tekst snel en nauwkeurig laten redigeren? Op korte termijn je boodschap delen via de pers? Diverse marcom-uitingen neerzetten? Of een feilloze uitwerking van je campagne? Vigor & Zest staat in de doe-stand. Lees hieronder waar je ons zoal voor inschakelt. Of bekijk direct ons portfolio.

 

Een nieuwe website

Start je een nieuw bedrijf? Een nieuw project? Of is simpelweg je huidige website aan vernieuwing toe? Vigor & Zest schrijft (SEO-geoptimaliseerde) webteksten die je doelgroep aanzetten tot actie. Hierbij hebben we scherp oog voor een optimale usability. Zo maken we van jouw website een mooi visitekaartje voor je organisatie. Eén die gebruiksvriendelijk is én overtuigt.

 

Arbeidsmarkt-communicatie

De arbeidsmarkt staat op zijn kop. De tijd van vragen is voorbij. Jij solliciteert naar hén. Als ideale werkgever. Hoe? Vigor & Zest helpt je jouw employer branding naar een hoger niveau te tillen. Met aansprekende vacatureteksten, authentieke blogs van collega's over hun ervaringen én krachtige content over jouw organisatie. 

Lees meer over arbeidsmarktcommunicatie.

 

Krachtige kennisartikelen

Met kennisartikelen help je jouw lezers met hun uitdagingen. Je laat de expertise van je organisatie zien. Met jouw input maken we er een krachtig, duidelijk kennisartikel van. Jij publiceert het artikel zelf als auteur. Je (potentiële) klanten zullen je dankbaar zijn.

 

Prikkelende blogs & nieuwsberichten

Is het laatste blog of nieuwsbericht op jouw website (meer dan) een jaar oud? Dan is het tijd om Vigor & Zest in te schakelen. Wij houden je website up-to-date met inhoud die ertoe doet. Alles wat jij hoeft te doen is ons iets vertellen over een relevant onderwerp. Wij werken jouw verhaal vervolgens voor je uit tot een goedlopend blog of nieuwsbericht.

Wil je vanuit jezelf als bestuurder schrijven? Ook hier is een blog- of nieuwsberichtenreeks uitermate geschikt voor. Zo werk je aan je persoonlijke PR én deel je jouw visie en ervaringen. Wij staan je (discreet) terzijde, uiteraard in nauw overleg met jou als auteur.

 

(Online) brochure of magazine

Verras je doelgroep met een in het oog springende brochure of (bedrijfs)magazine. Eentje die je organisatie, project of product uit- en toelicht. Met krachtige teksten, mooie afbeeldingen, duidelijke infographics en een ontwerp dat alles perfect samenbrengt. Verspreid hem online of deel hem uit als hard copy.

Wil je ander online of hard copy promotiemateriaal? Bijvoorbeeld een folder, flyer, banner of unieke kerstkaart? Ook dat regelen we voor je.

 

Socialmediaberichten

De inspirerende uitingen waar je tot nu toe over hebt gelezen, zijn bij uitstek interessant om te delen op social media. Omdat:

  • je de naamsbekendheid vergroot onder je doelgroep,
  • je jouw doelgroep voorziet van relevante informatie,
  • je met een post je doelgroep naar je website leidt en
  • je zo mogelijk nieuwe klanten werft.

Bij Vigor & Zest houden we je socialmediakanalen actueel. 

 

Speech geven

Een inspirerende speech die persoonlijk en origineel is. Als bestuurder of afdelingshoofd weet je hiermee de betrokkenheid onder medewerkers te vergroten. Alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Wij maken het je makkelijk en schrijven deze krachtige speech. Je bent verzekerd van een daverend applaus.

 

Nieuwsbrieven of mailings

Belangrijk nieuws of bijzondere acties? Wij brengen het onder woorden met een commerciële mailing. Concreet, begrijpelijk en pakkend. Afgestemd op iedere afzonderlijke doelgroep van je organisatie.

Wil je periodiek onder de aandacht blijven? Dan brengen we continuïteit met een nieuwsbrief die op het netvlies van je klanten blijft hangen.
 

 

Vertalingen en transcreation

Jouw nieuwe of bestaande website, blogs, nieuwsberichten, e-books, whitepapers en andere marketing copy meertalig verspreiden? Vigor & Zest is gespecialiseerd in transcreation van het Engels naar het Nederlands én andersom. Hierbij zorgen wij voor een kwalitatieve vertaling, die aansluit bij de taalcultuur van het land. 

Lees meer over transcreation.

 

Pakkende human interest stories

Met verhalen die positieve emoties losmaken, creëer je een sterke binding met je doelgroep. Vertel ons jouw onderwerp. Wij winnen er meer informatie over in. Bijvoorbeeld door iemand in jouw organisatie te interviewen. Het resultaat: een aansprekende human interest story die de aandacht van de lezer vasthoudt.

 

Sprankelende persberichten

Een goed onderwerp voor een persbericht. Deze uitsturen naar de juiste perscontacten. Of juist behoefte aan nieuwe onderwerpen en invalshoeken. Wat je vraag ook is, wij kunnen er wat mee. Wij schrijven jouw persberichten, versturen ze of inspireren je juist met nieuwe ideeën. Ook kun je bij ons terecht met het opstellen van je perslijsten.

 

Zijn we een match?

Benieuwd hoe we samen met jou komen tot het gewenste resultaat? Lees dan meer over onze werkwijze, en voel of het werkt.

 

 

VCS Observation: Marketingcommunicatie draait op volle toeren

 

Proefopdracht

Zakelijke schrijfuitdaging? Neem de proef op de som en laat Vigor & Zest je helpen.