Ik wil nú resultaat
 
Uw MarCom in een keer geregeld
MarCom Outsourcing

Continuïteit en resultaat voor uw business

Altijd een complete marketingcommunicatie-afdeling tot uw beschikking, tegen een vast bedrag per maand.

Met MarCom Outsourcing geeft u uw marketingcommunicatie uit handen.

Vigor & Zest garandeert u: hoge kwaliteit, continue zichtbaarheid binnen uw doelgroepen en een deskundig team met focus op resultaat.

Een compleet team tot uw beschikking

Met MarCom Outsourcing haalt u in één keer een compleet team van adviseurs, ontwerpers, copywriters en contentspecialisten in huis.

We nemen alle rompslomp uit handen. En zorgen voor continuïteit en optimale zichtbaarheid binnen uw doelgroepen. 

In overleg werkt ons team bij u op locatie en op afstand. Zij zetten zich in voor uw marketingdoelen. Met doeltreffende campagnes, contentproducties en strategische adviezen. Zo produceren zij o.a. website-content, blogs, vlogs, social media-updates, persberichten en uitingen voor acties en evenementen.

Het werk komt nooit stil te liggen. We houden continu vinger aan de pols en geven u doorlopend nieuwe ideeën. Zo weet u zeker dat u uw actiepunten realiseert.

En heeft u een spoedopdracht? Dan voeren we die direct voor u uit.

 

Outsourcing duur?

MarkCom Outsourcing kost natuurlijk geld. Vergeet niet dat een nieuwe medewerker werven en inwerken ook kosten met zich meebrengt.

En u betaalt dan ook door bij ziekte en tijdens vakantie. Vigor & Zest is nooit ziek of op vakantie. Er zijn altijd twee communicatiespecialisten ingewerkt op uw organisatie.

We maken duidelijke afspraken over onze maandelijks inzet. Flexibel capaciteit op- en afschalen is mogelijk. Dat maakt de kosten van uw marketingcommunicatie voorspelbaar.

 

Inspiratiesessie

Vertel ons uw zakelijke uitdaging. Tijdens een inspiratiesessie ontrafelen we uw vraagstuk. Vervolgens komen we met een doordacht plan van aanpak. Daarin richten we ons maar op één ding: resultaat voor u en uw organisatie.